Selecteer een pagina
Een Basic website is nooit standaard

Ook al kies je eenzelfde basis, de inrichting maakt jouw site

 

Een Basic website is nooit een Standaard website… maar uniek en ‘van jou’

Mijn BASIC houdt enkel in dat er maximaal 10 pagina’s zullen worden ingericht, waaronder je homepage en een contactpagina.

Daarnaast vul je het zelf in:
een pagina over jou, je cursussen, een inschrijfformulier , je privacybeleid en algemene voorwaarden, je collega’s, enz. enz. enz.

Basis Website

Wil je een website, maar zelf bouwen is een totale ramp (geworden)? Ik kan een website voor jou opzetten in een template waar je zelf mee vooruit kan. Basis template komt met maximaal 10 pagina’s die ik volledig voor jou in elkaar draai… hoef je enkel nog maar de aanpassingen te doen.

Custom Website

Heb jij al helemaal helder wat je met je website zou willen? Alles is mogelijk natuurlijk, maar past het ook binnen je budget? WordPress heeft heel veel extra modules gratis beschikbaar, maar hoe verwerk je die netjes in je site?
Laten we daar over sparren!

Basis of Custom? Hoe dan ook een unieke professionele website!

Wie ben ik en wat doe ik.

Mijn naam is Maaike Aanraad, sinds 2009 mag ik mij tot een hondenprofessional rekenen. Toen haalde ik mijn eerste examens voor Kynologisch Instructeur bij de Martin Gaus Academie, waarna ik meteen door ging voor Kynologisch Gedragstherapeut (dat werd ik in 2012 officieel).

Ver daarvoor had ik al een bedrijf, waarbij websites bouwen de hoofdtoon voerde, daarnaast nog wat vormgeving en kleinschalig drukwerk. Er kwam een punt dat ik dacht “Dit vind ik nooit leuk tot mijn 67e, dus ik moet er echt iets naast gaan doen wat ik ook gaaf vind om te doen.”

Moeilijke honden vond ik toch wel altijd de uitdaging, dus ik moest daar iets mee… aangezien de “oude methodes” niet werkten. Gedragstherapie bij Martin Gaus leek mij dan de meest logische volgende stap.

Tot 2016 heb ik het beide beroepen prima naast elkaar kunnen uitoefenen, echter kochten wij toen een oude vervallen boerderij en begon de renovatie zijn tol te eisen qua tijd. Langzaam steeds minder websites en steeds meer honden en eigenaren helpen en april 2018 de opening van ons hondencentrum. Ik werd dus een beetje geleefd door de ontwikkelingen.

Toen Covid19 zijn intrede deed, stopte alles op het gebied van het hondencentrum en leek het mij zinvol mijn tijd in de renovatie van de boerderij te steken. Dat verbouwen is nu (zo goed als) klaar en ik heb ontdekt dat het (ver)bouwen van websites toch echt weer begon te kriebelen… dus zo geschiedde.

kyno online

Sinds 2003 bouw ik websites, voornamelijk in WordPress. Ik ontzorg jou bij het opzetten en eventueel onderhouden van jouw website.

Door honden verbonden

Als gedragstherapeut voor honden help ik eigenaren meer inzicht in het gedrag van hun hond te krijgen en zo een fijnere synergie te creëren.

de natte neuzen hoeve

Mijn volledig omheinde honden-centrum in Ruinerwold, welke ik ook verhuur aan o.a. collega hondentrainers en hondeneigenaren.

dandy dog

Een webshop waar je terecht kunt voor deugdelijk speelgoed, fijn trainingsmateriaal en 100% natuurlijke hondensnacks.
Ook interessant voor collega’s.